facebook

Dato:
28. september 2017

Speederen i bund for det gode formål

Søndag den 17. september blev ’Ræs med hjertet’ afviklet på Padborg Park.

Formålet med dagen var at køre penge ind til velgørende formål, de penge der blev kørt ind på Padborg Park går ubeskåret til Julemærkehjemmet Fjordmark, Kollund.
Hos Fleggaard Leasing havde vi valgt at invitere kunder til VIP arrangement med mad fra restaurant Bind og Naturmælk samt high-speed ture i helt særlige superbiler. På dagen var der mellem 30-35 biler til rådighed, så kunderne kunne vælge mellem bl.a. Porsche GT3 RS, Lamborghini Aventador og den nye Ferrari 488 GTB.

Blandt vores VIP gæster var også Anders Schweitz Jensen, Partner hos BDO. ”Børnene på Julemærkehjemmet har en stor drøm – de har nogle personlige problemer, som de ønsker at overvinde. Os, der deltog i ’Ræs med hjertet’ har også en stor drøm - en drøm om en Porsche eller en Ferrari. Vores drøm er imidlertid helt uden sammenligning i forhold til den drøm børnene på julemærkehjemmene har. Deres drøm stikker dybt og den berører dem som menneske. Vores drøm er trods alt kun af materialistisk karakter” fortæller Anders om arrangementet

”På den måde er det virkelig en fantastisk fornemmelse, at mens vi snuser lidt til vores drøm ved at blive kørt rundt på Padborg Park i nogle lækre Porsche og Ferrari, ført af virkelig dygtige chauffører samt networking over et skønt traktement – ja, så hjælper vi samtidig børnene på Julemærkehjemmet med at få deres drøm opfyldt. Kort sagt: ræs med hjertet”, fortsætter Anders fra BDO begejstret.

Hos Fleggaard Leasing er vi glade for, at vi sammen med vores kunder kan støtte op om det helt fantastiske arbejde Julemærkehjemmet i Kollund gør for børn, der har behov for hjælp til at komme ud af en hverdag med ensomhed, mobning, social isolation og for manges vedkommende også overvægt. Og dette vel at mærke uden nogen form for offentlig støtte overhovedet.

Hele arrangementet var en succes og der blev samlet ikke mindre end 330.000 kr. ind til Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.